RSU2 vëmendje maksimale ambjenteve të studentëve, një tjetër investim dinjitoz

Fal drejtimit dinjitoz nga drejtoresha e përgjithshme  Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 është duke pësuar ndryshime të shumta në kushtet e ambjenteve akomoduese.

Vëmendje maksimale po i kushtohet mjediseve të përbashkëta, ku ndër to shohim dhe sallën e studimit të një prej godinave në sektorin mjekësi.

Në një postim të bërë në faqen zyrtare të RSU2, vihet re që ky ambjent tepër i rëndësishëm për studentët ka pësuar një shndërrim total, me kushte bashkëkohore.

POSTIMI:

Jemi duke punuar intensivisht për të përfunduar sa më parë rikonstruksionin total të sallës së studimit në godinën nr.1 të sektorit mjekësi.
Me kushte bashkëkohore gati për t’i ardhur në shërbim studentëve.
Ju kërkojmë ndjesë për shqetësimin e krijuar në këto pak ditë nga punimet e bëra për të krijuar një ambjent sa më komod për ju

Postoni Komentin Tuaj

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*