PDIU një mendje me Erionin ,pro rritjes së çmimit për ujin

Me disa kushte por dakort , kështu është shprehu në qëndrimin e saj Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet në lidhje me rritjen e tarifave të ujit për qytetarët e Tiranës.
Në një deklarat që ka dhënë për mediat Vjollca Braho ku shpreh qendrimin e forcës që përfaqson në favor të rritjes së çmimit të ujit të pijshëm në Tiranë me qëllim shtimin e investimeve për rrjetin e ujësjellësve.

Kërkesa të ardhura  nga PDIU kanë të bëjnë me kohën e furnizimit me ujë për familjet dhe përmirësimin e cilës së shërbimit të ofruar nga ujësjellësi.
Një dakortësim i tillë nga ana e PDIU mund të ketë ndikim për vetë faktin e mos pasjes “armiq” e të forcojnë krahët në mënyrë që të jenë pjesë e qeverisë dhe njëkohësishtë e pushtetit lokal.

 

Postoni Komentin Tuaj

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*