Other News

Shkurte Fejsa kështu dukej para 22 viteve

Shkurte Fejza është ndër këngëtaret më të njohur të muzikës popullore dhe një nga më të pëlqyerat e këtij zhanrri. Gresa Behluli ka publikuar një foto të rrallë të Shkurte Fejzës. Këngëtarja, Gresa Behluli ka sjell një imazh të vjetër të nënës së saj, artises së mirënjohur, Shkurte Fejza, shkruan […]

RSU2 vëmendje maksimale kushteve të studentëve, godinat e sektorit mjekësi në rikonstruksion të ambjenteve të përbashkëta

Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 është duke ju nënshtruar një pune intensive për rikonstruksionin e ambjenteve të përbashkëta në sektorin e mjekësisë. Në faqen e RSU2 kemi parë që është duke u punuar çdo ditë për përmirësimin e këtyre kushteve. Postimi në faqen e RSU2: Të prirur për të përmbushur misionin […]

RSU2 vëmendje maksimale kushteve të studentëve, godinat e sektorit mjekësi në rikonstruksion të ambjenteve të përbashkëta

Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 është duke ju nënshtruar një pune intensive për rikonstruksionin e ambjenteve të përbashkëta në sektorin e mjekësisë. Në faqen e RSU2 kemi parë që është duke u punuar çdo ditë për përmirësimin e këtyre kushteve. The post RSU2 vëmendje maksimale kushteve të studentëve, godinat e sektorit […]

Genta Ismajli ndërron krejtësisht pamjen

Genta Ismajli ka ndryshuar tërësisht pamjen. Genta Ismajli ka ndarë me ndjekësit një fotografi në Instagram, në të cilën shfaqet më ndryshe prej herave të tjera. Nga brune, këngëtarja është shndërruar në bionde, ndërsa ky ndryshim sigurisht që ka befasuar edhe fansat e saj. Genta ka postuar një video, në […]