Personazh

Eduart Ndocaj: Qeveria e ka kryer misionin e saj duke u etiketuar si qeveria e narkotrafikantëve

Nga Franko Hoxha-Në vazhdimësinë e personazheve të ftuar në “Intervistë” do të kemi një personazh të njohur nga fusha e politikës, bëhet fjalë për ish-deputetin e Kuvendit të Shqipërisë dhe kryetarin e PBDKSH Z.Eduart Ndocaj. Zoti Ndocaj, si ju duket dëshmia e “dëshmitarit X” për cështjen e përfshirjes së vëllait […]

Alfred Muharemi, i riu që na njeh me vështirësitë që kanë fëmijët pa kujdes prindëror:  Përballen me një situatë tragjike dhe absurde, shteti e drejton të riun jetim drejt një rruge pa kthim

  Alfred Muharemi një i ri i rritur  në fshatin SOS, na rrëfen se me cfarë kushtesh përballen sot të rinjtë  e këtij komuniteti. Ai është një i ri aktiv, i mirë arsimuar i cili sot punën në shërbimin bankar pranë një banke të nivelit të dytë. Në një intervistë […]